Maaliskuun 2023 tapahtumat đź’›

🎆 Tiistaina 7.3. Kaakaoseremonia, klo 17:30 – 18, hinta 10e

Rakkaudentäytteinen kaakaoseremonia, jossa nautimme Guatemalan Maya Tzutujil -väestön valmistamaa luomulaatuista kaakaota. Kaakaon hyödyistä: Kaakao sisältää mm. serotoniinia, trypofaania sekä ”autuusmolekyyliksi” kutsuttua anandamidia, jolla on mielialaa kohottava vaikutus. Kaakao myös lisää omaa dopamiinituotantoa. Aivojen verenkierto voimistuu, mikä edistää aivotoimintaan.

🎆 Tiistaina 7.3. Täydenkuun päivän Shamanistinen rumpupiiri, klo 18 – 20:30, hinta 33e

Rumpupiiri täydenkuun energioissa. Lähdemme shamaanimatkalle esivanhempiemme tapaan ja ilta pitää sisällään 1,5h kestävän yhteisrummutuksen. Rummun ääni resonoi kehossa hyvin syvälle, aivan solutasolle asti. Rummutus ja äänen värähtely tasapainoittaa, rauhoittaa ja maadoittaa koko olemusta.   Voimallisen rummutussession vaikutukset kestävät pitkään ja vahvistavat kaikkia aisteja.

🎆 Tiistaina 21.3. Uudenkuun päivän Kvanttihypnoosimatka ryhmälle, klo 18 – 20:30, hinta 33e

Matkataan uudenkuun päivänä kvanttihypnoosin maailmaan. Matkalla jokainen kohtaa sisäisen viisautensa juuri itselleen sopivalla tavalla. Vaikka matka tehdään ryhmässä, niin jokainen kokee oman henkilökohtaisen matkansa. Matkalla vaivutaan kevyeen tai syvään transsiin, jolloin intuitio ja henkiset aistit tulevat käyttöön. Keho rentoutuu ja mieli vapautuu vastaanottamaan tietoa; kuvina, ääninä, emootioin, kehotuntemuksina ja selvätietona. Kokemus antaa voimaa ja itseluottamusta omiin kykyihin, sillä mielikuvamatkat, tarinat, menneet elämät ja tuntemukset antavat vastauksia mm. tunnelukkoihin ja jumeihin, joita kohtaamme tässä elämässä. Kokemukset avaavat meidän tietoisuutta ja saamme oivalluksia tämän elämän haasteisiin.

Ilmoittautuminen https://valonkosketus.fi/ota-yhteytta/

Paikka Valonkosketus, Silva-sali, Rekipellontie 2, katutaso, 00940 Helsinki.

Lämpimästi tervetuloa ja mahtavaa maagista maaliskuuta!