Kvanttihypnoosi

Kvanttihypnoosi

Kvanttihypnoosimatka tarjoaa mahdollisuuden kohdata oma sisäinen viisaus. Matkan aikana ohjaajana toimii hoidettavan korkeampi minä. Tällä menetelmällä hoidettava saa aina se mitä sillä hetkellä eniten tarvitsee. Hoidossa moni purkaa solumuistista asioita, jotka aiheuttavat ongelmia tai esteitä nykyisessä elämässä. Nämä ovat istuntoja, joiden tarkoitus on auttaa muistamaan ”kuka minä olen” ja siten löytää oma potentiaali. Kvanttihypnoosimatka on alusta loppuun energiahoitoa, ja auttaa myös asiakasta eheytymään.

Kvanttihypnoosimatkan voi tulla kokemaan yksityishoitona tai ryhmämatkana.

Tällä hetkellä keskityn ensisijaisesti kuvataiteen tekemiseen ja toissijaisesti mediaaliseen työskentelyyn. Seuraava kvanttimatka pienryhmälle pidetään mahdollisesti syksyllä 2024.

Matkalla jokainen kohtaa sisäisen viisautensa juuri itselleen sopivalla tavalla. Vaikka matka tehdään ryhmässä, niin jokainen kokee oman henkilökohtaisen matkansa. Toki mukanamatkaajien energiat vaikuttavat jokaisen matkaan. Matkalla vaivutaan kevyeen tai syvään transsiin, jolloin intuitio ja henkiset aistit tulevat käyttöön. Keho rentoutuu ja mieli vapautuu vastaanottamaan tietoa; kuvina, ääninä, emootioin, kehotuntemuksina ja selvätietona. Kokemus antaa voimaa ja itseluottamusta omiin kykyihin, sillä mielikuvamatkat, tarinat, menneet elämät ja tuntemukset antavat vastauksia mm. tunnelukkoihin ja jumeihin, joita kohtaamme tässä elämässä. Kokemukset avaavat meidän tietoisuutta ja saamme oivalluksia tämän elämän haasteisiin.

Hypnoosivalmennus

Hypnoosivalmennus tarjoaa oivan menetelmän itsensä työstämiseen. Valmennus sisältää kevyen hypnoosin lisäksi rentoutumista. Hypnoosi on turvallinen muuntunut tajunnan tila, jossa ihmisen oma mieli ja toimintakyky ovat kuitenkin läsnä. Hypnoosissa ihmisen rationaalisen mielen vaikutus kuitenkin vähenee ja tila on hyvin suggestioherkkä. Tässä tilassa mielikuvien ja ennalta sovittujen suggestioiden kautta voidaan muuttaa uskomuksia itsestä toivottuun suuntaan. Hoidon aikana vahvistetaan myös asiakkaan rohkeutta ja itseluottamusta.

Rentoutusvalmennus

Rentoutusvalmennus tarjoaa mielen ja kehon harmoniaa, jossa mieltä rauhoitetaan ja kehoa rentoutetaan. Rentoutus auttaa hoidettavaa kokemaan olonsa virkeäksi ja levänneeksi. Syvä rentoutuksen tila parantaa keskittymiskykyä ja lisää voimavaroja. Hoito auttaa vähentämään stressin aiheuttamia haittoja ja se vahvistaa minäkuvaa positiivisesti. Hoidon jälkeen rentoutunut mieli on tasapainoinen ja olotila myönteisen luottavainen.

 

Valmistumispäivä: Mentaalivalmentaja SHL

Koulutukseni:

  • Kvanttihypnoosin perusteet ja syventävä osuus 2022
  • Hypnoosivalmennus 2021 Suomen Hypnoosiliitto SHL ry
  • Rentoutusvalmennus 2020 Suomen Hypnoosiliitto SHL ry

Hinnat:

Kvanttihypnoosimatka
2h 160 euroa
Hypnoosivalmennus
1h 100 euroa
Rentoutusvalmennus
1h 100   euroa