Shamanismi

TäydenKuun rumpupiirit 

Järjestän shamanistiseen tapaan rumpupiirejä Täydenkuun päivien energioissa. Lähdemme shamaanimatkalle esivanhempiemme tapaan vahvojen rummutuksien saattelemana. Pääohjelma pitää sisällään noin tunnin kestävän yhteisrummutuksen. Lisäsoittimet helistimet, tiibettiläiset kulhot ja -kellot ovat myös käytettävissä.  Voi toki tuoda rummun lisäksi tai tilalle myös oman, piirin luonteeseen sopivan, soittimen. Pitkän rummutussession aikana voi välillä levätä ja vastaanottaa rumpuhoitoa.

💛🎆💛

Rumpupiirit ovat nyt kevät- ja kesätauolla.

Osallistuminen vaatii ilmoittautumisen, jonka jälkeen saat vahvistuksen ja kokoontumispaikan tiedot. Ilmoittauduthan hyvissä ajoin  yhteydenottolomakkeella, kiitos!

Meillä on pari lainarumpua tarjolla osallistujille, jos sinulla ei ole vielä omaa rumpua. Hinta 5e ja varattavissa ilmoittautumisen yhteydessä.

Rummutus resonoi koko kehossa

”Keskusalttarille” voi tuoda voimaesineen; kiven, korun tms. energisoitumaan.

Ensimmäinen rummun ääni, jonka kuulimme, on kohdussa äitimme sydämen lyönnit. Tämän vuoksi rummutus resonoi kehossamme niin voimakkaasti.

Rummun ääni maadoittaa ja vahvistaa kehoyhteyttä sekä vaikuttaa positiivisesti vielä ainakin 72h piirin ja hoidon jälkeenkin.

Annan myös hyvin rentouttavia ja maadoittavia rumpuhoitoja!

Hinnat

Rumpupiiri 2,5h 33 euroa
Rumpuhoito 50min 63 euroa

Tervetuloa puhdistaviin ja vahvistaviin rumpupiireihin ja rumpuhoitoihin!