Mediaalinen ilta ke 10.4.2024

Valonkosketus järjestää:
 
Mediaalinen ilta Silva-salissa
ke 10.4.2024 klo 18-20
os. Rekipellontie 2, Helsinki
 
Lämpimästi tervetuloa Silvan Mediaaliseen iltaan!
Illan meediot Anna Seppänen ja Pia Långbacka
ovat mediaalisuuden moniottelijoita,
joilla on runsaasti koulutusta ja lavakokemusta. 
Illan ohjelmassa on inspiraatiopuhe,
mediaalista viestinvälitystä ja parannushetki.
 
Tilan rajallisuuden vuoksi pyydämme
ilmoittautumaan iltaan. Ilmoittautuminen.
Oviraha 20e.
Tule vastaanottamaan viestejä valosta ja rakkaudesta!
Tervetuloa!
Meedio Pia Långbacka
Meedio Anna Seppänen

Rumpupiiri ja Kaakaoseremonia la 23.3.2024

Tervetuloa  shamanistiseen rumpupiiriin ja rakkaudentäytteiseen Kaakaoseremoniaan.

Aloitamme klo 18 Kaakaoseremonialla, joka valmistaa meitä sydäntä avaavaan taikaan. Tämän jälkeen aloitamme yhteisrummutuksen, joka kestää noin 1½ h. Lopuksi on vielä hyvin varattu aikaa kokemuksien esiintuomiseen sekä lopuksi teetarjoilu.

  • Päivä la 23.3.2024
  • Aika klo 16 – 19
  • Kesto 3h
  • Osallistumismaksu 30,00 euroa (20,00 euroa Kotiinpaluuheimon jäsenille) sis. Alv 10% Taide

Olisi hienoa saada sinut mukaan luovaan ja maagiseen tapahtumaan.

Ilmoittautuminen Yhteydenotto

Sinun ei tarvitset osata mitään, vaan riittää että tuot oman ainutlaatuisen säteilevän energiasi iltaan ja olet täysin oma itsesi.

Rumpupiirissä noudatetaan esivanhempiemme perinteitä mm. lausumme Idän-, Etelän-, Lännen- ja Pohjoisen hengille kunnioituksen. Kutsumme loitsulla Tulen-, Ilman-, Veden- ja Maan elementit antamaan meille  iloa, rauhaa, voimaa ja rohkeutta.

Keskusalttari rakennetaan ilmansuuntien ja elementtien mukaan, ja kaikki osallistujat voivat tuoda alttarille oman voimaesineen energisoitumaan.

Voit pukeutua entisajan asuun tai asuun, joka tuntuu sinusta hyvältä.

Asetumme istumaan alttarin ympärille piiriin. Meiltä löytyy hyvin istuinalustoja, tyynyjä ja peittoja.

Tilassa poltetaa vadelmasta valmistettuja suitsukkeita, jos tämä sopii kaikille.

Puhujalla on ”puhujankeppi”, ja tällöin kaikki muut vain kuuntelevat hänen kaunista puhetta ja näin kunnioittavat puhujaa.

Illan ohjelma pääpiirteittäin:

  • Muodostetaan energeettisesti vahva piiri
  • Korttien nostoa, jos vahvistusta
  • Intentio ääneen tai äänettä
  • Kaakaon nauttiminen
  • Rummutussessio 1,5h
  • Purku, voi sanoa juuri sen mitä haluaa tai olla sanomatta
  • Teetä ja naposteltavaa

Ohjelma voi muuttua, sillä siihen vaikuttavat osallistujien energiat.

Paikka Valonkosketus, Silva-sali, Rekipellontie 2, katutaso, 00940 Helsinki.

Lämpimästi tervetuloa maagiseen seremoniaan!

T ä y n n ä Karhurumpumeditaatio su 27.8.23

Saamme vieraaksi legendaarisen Jussi Hakalan eli ”Karhu-Jussin”. Hän tulee pitäämään meille Karhurumpumeditaation (ilmaistapahtuma)!

Päivä sunnuntai 27.8.2023

Aika  klo 15:00 – 16:30

Kesto 1,5h Karhurumpumeditaatio noin 1h ja teetarjoilu noin 30min.

Hinta Maksuton

Paikka: Valonkosketus, Rekipellontie 2 katutaso, 00940 Helsinki

EDIT 22.8. Tilaisuus on täynnä, joten ei voi enää ilmoittautua.

Osallistuminen vaatii ilmoittautumisen, jonka jälkeen saat vahvistuksen. Ilmoittauduthan hyvissä ajoin  yhteydenottolomakkeella, kiitos!

🐻Karhu-Jussin kirjoitus itsestään ja tapahtumakulusta:

Karhun energia

Jussi Hakala ”Karhu-Jussi”

Minua pyydettiin vähän avaamaan tulevaa rummutusta.

Kun tapasin shamaaniopettajani Charles Lawrencen eka kertaa, kielsin hänet kolmasti, kun hän luuli tuntevansa minut. Kun myöhemmin kysyin asiaa hän vastasi: ”En minä sinua tunne, vaan energiasi. Se on samanlaista kuin minulla”. Sherablingin luostarissa Intiassa pari Lamaa tuli tervehtimään iloisina jälleennäkemisestä. Kumpikin poistui nolona, kun ei tuntenutkaan minua vaan energiani. Lapset ja eläimet aistivat energian, me aikuiset olemme taidon menettäneet. Lapset ja koirat ottavat kovasti kontaktia, samoin mökin pikkulinnut. Kyse on luonnon energiasta, joka vetää puoleensa.

Kun likaiset chakrat eivät enää estä energian kulkua, tunteet tulevat puhtaampina ja voimakkaampina -säteilevät. Totean lyhyesti, että chakrojeni puhdistaminen vei yli 20 vuotta, oli valtava väsymys, sairauksia, tukehtumisia, syöpiä jne.  Kova pää on pakko vetää katuojan kautta. Olen tiibetinbuddhalaisessa Tantra- eli energiaprosessissa. Minulla ei ole fyysistä opettajaa, vain henkioppaita – ”vain” Täh? Tapaan heidät, kun mieleni rauhoittuu, hommia on! Tavoitteeni on sulautua ympärillämme olevaan energiaan – yhteiseen tietoisuuteemme. Sinne shamaanitkin menevät hakemaan apua.

Seuraavan kerran törmäsin energiaan Neljän Tuulen 20 v leirillä. Christianan harjoituksessa Karhu pyrki ulos minusta, mutta hyvä luoja, enhän minä voi esiintyä karhuna. Mitä minä oikein kuvittelen? Charles ja Tuomas Rounakari vetivät myöhemmin tiipiissä seremoniaa. Lopettivat ja vilkuilivat salaa minua. Minuun tuli aivan hurja energia, vaimon mukaan murisin kuin karhu. Enkä minä nytkään uskonut, kunnes huomasin, että lähellä kolme tuvalaista shamaania kumarteli ja vei kädet yhteen. Totta tai ei pakko uskoa. Monet kokevat rummutuksissani Karhun läsnäolon. Rummutukseeni tulee hyvän energian rauhoittava rytmi. Se on koettu kesän shamaanileireillä, kysykää vaikka.

Minusta kauniit temppelit ja rituaalit eivät ole Jumalaa vaan ihmistä varten. Laiva asettaa harjoitukselleni. Pyrin vaikuttamaan ihmisen kaikki aisteihin. Näkö: alttari, rituaalipuku, koristeet jne. Haju: suitsukkeet. Kuulo: rituaalit, aloitan tiibetiläisellä rukouksella. Siinä omistetaan harjoitus kaikille maailman ihmisillä ja toivotaan että kaikilla on onnen syyt. Muutan rukouksen kurkkulauluksi, koska se sisältää paljon energiaa. Seuraavaksi on meditaatio, jossa levitän kruunuchakran kautta tulevaa energiaa, mikä siunaa tilan. Saatatte tuntea energiatason nousun. Sitten välitän onnellisuuden energiaa, se on luonnossa ja meissä jo oleva energia. Kyse ei ole etsimisestä, vaan löytämisestä. Yritän opettaa ihmisiä aistimaan energian ja onnellisuus on todella vahva energia. Joten ole tarkkana. Lupaan, että harjoituksen jälkeen sinulla on pie

Jotta olisitte vastaanottavaisia, teen vielä Bön-Buddhalaisen chakraharjoituksen (ääni). Harjoituksella on vahva rauhoittava vaikutus. Ja sitten alkaa rummutukseni. Ottakaa mukava asento ja olkaa itsessänne.

Minä en tee rumpumatkoja, on sen verran tylsä mieli. Suggeroin Karhun ensin itseeni ja sitten se haluaa aina tanssia. Jos hymyilen, se johtuu Karhun hassusta tanssista. Lisään nykyään energiaani onnellisuuden mausteen, siksi hymyilen muutenkin meditoidessani. Onnellisuus on yksi henkisen tien lopputuloksista.

Kesti pitkään, tarvitsin paljon todisteita ja muiden ihmisten tukea, että kehtaan jo kirjoittaa avoimesti näistä asioista. Tämä on annettu minulle Valkoisen Veljeskunnan kanavoinnissa tehtäväksi.

Tulkaa  juttelemaan, jos haluatte lisää tietoa.

🐻

Lämpimästi tervetuloa! 💛🎆💛

Kaikkiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin osallistuminen on omalla vastuulla, eikä osallistujia ole vakuutettu tapahtumajärjestäjän puolesta.

Kaakaoseremoniat syyskausi

Kaakaoseremoniat uudenkuun päivinä!

Syys- ja joulukuussa 2023:

  • pe 15.9. Uusikuu. Teema: irtipäästäminen
  • la 14.10. Uusikuu. Teema: uuden synnyttäminen
  • ma 13.11. Uusikuu. Teema: luovuuden kasvattaminen
  • ke 13.12. Uusikuu. Teema: sieluyhteyden avaaminen

Aika klo 18:00 – 20:30

Kesto 2,5h

Hinta 44,00 euroa

Kaakao: TZ’UTUJIL Guatemalan Maya Tzutujil-väestön valmistama ja omissa seremonioissaan käyttämä luomulaatuinen kaakao. Se on valmistettu Criollo-lajikkeesta ja sillä on omaleimainen, maanläheinen maku.

Paikka: Valonkosketus, Rekipellontie 2 katutaso, 00940 Helsinki

Osallistuminen vaatii ilmoittautumisen, jonka jälkeen saat ennakkomaksua varten maksutiedot sekä lisätietoa. Ilmoittauduthan hyvissä ajoin  yhteydenottolomakkeella, kiitos!

Lämpimästi tervetuloa rakkaudentäytteiseen seremoniaan! 💛🎆💛

Kaikkiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin osallistuminen on omalla vastuulla, eikä osallistujia ole vakuutettu tapahtumajärjestäjän puolesta.

Shamanistiset rummutukset syyskausi 2023

Rumpupiirit, elo – marraskuussa 2023

  • ti 1.8. Super- ja Täysikuu. Teema: tuli ja etelä
  • to 31.8. Super- ja Täysikuu. Teema: ilma ja pohjoinen
  • pe 29.9. Täysikuu. Teema: vesi ja länsi
  • la 28.10. Täysikuu. Teema: maa ja itä
  • ma 27.11. Täysikuu. Teema: henki ja energia

Aika klo 18:00 – 20:30

Kesto 2,5h

Hinta 33,00 euroa

Paikka: Valonkosketus, Rekipellontie 2 katutaso, 00940 Helsinki

Osallistuminen vaatii ilmoittautumisen, jonka jälkeen saat ennakkomaksua varten maksutiedot. Ilmoittauduthan hyvissä ajoin  yhteydenottolomakkeella, kiitos!

Lämpimästi tervetuloa! 💛🎆💛

Kaikkiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin osallistuminen on omalla vastuulla, eikä osallistujia ole vakuutettu tapahtumajärjestäjän puolesta.