Meediotilaisuus Pyhäinpäivänä 2.11.2019

Valonkosketus järjestää Pyhäinpäivänä meediotilaisuuden, ja esiintyvä meedio on valovoimainen Tanja Tissari. Hän sai suurta suosiota tänä vuonna Hengen ja Tiedon Messuilla, jossa hän oli näytteilleasettajana.

Meediotilaisuudessa Tanja välittää viestejä edesmenneiltä sukulaisilta, ystäviltä, työtovereilta, naapureilta ja lemmikkieläimiltä. Näin henkimaailma todistaa, että kuoleman jälkeen sielun elämä jatkuu toisessa ulottuvuudessa.

Tilaisuuden lopussa annetaan yhteisesti koko yleisölle hoitavaa parannusta. Hoitohetken pitää Valonkosketuksen tekijä Anna Seppänen.

Rakkauden täyteisessä tilaisuudessa riittää iloista naurua, syviä tunteita ja koskettavia kohtaamisia.

Tilaisuus on hyvin suosittu, joten varaathan paikkasi hyvissä ajoin etukäteen.
Ilmoittautumiset puh. 040 704 3326 tai lomakkeella http://www.ajatonhetki.fi/location-contacts/

Liput ovelta ja osallistumismaksu on 20,00 euroa. Maksu käteisellä tai kortilla.

Ohjeita osallistujille: Laitathan kännykän tullessasi lentotilaan. Olethan ajoissa paikalla. Tulethan avoimin mielin. Olethan valmis vastaanottamaan rakkaudellisen viestin, jos se sinun kohdallesi osuu. Vastaathan kuuluvalla äänellä meedion esittämiin tunnisteisiin kyllä / ehkä / ei -sanoilla. Sanallinen vuorovaikutus vahvistaa yhteyttä henkimaailmaan, jossa kaikkien kolmen; henkimaailman, viestin vastaanottajan ja meedion yhteistyötä on tärkeää.

Aika 2.11.2019 klo 16 – 18

Paikka Rekipellontie 2, 00940 Helsinki

Sydämellisesti tervetuloa!

Rumpupiiri 11.11.2019

Rentouttava rumpupiiri järjestetään seuraavan kerran maanantaina 11.11. ! ❤️

Tilaisuus alkaa klo 18 ja kestää noin 2h eli klo 20 asti.

Alussa on rituaali, jolla osoitamme kunnioitusta pääilmansuunnille. Tämän jälkeen on 1h kestävä yhtäjaksoinen rummutussessio ja lopussa kiitoslaulu rumpujen ja helistimien säestyksellä. Aikaa on myös tuntemuksien läpikäyntiin. Päätteeksi on tarjolla lämmintä teetä ja pientä purtavaa.🌞

Osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta, joten tervetuloa rohkeasti mukaan. Otathan oman rummun ja/tai helistimen mukaan. Tarvittaessa meiltä löytyy rumpuja ja helistimiä lainaksi.

Osallistumismaksu on 30 € (sis. alv 24 %). Pienituloisilla oikeus alennukseen. ❤️ Osallistumismaksu maksetaan tilaisuuden alussa käteisellä tai kortilla.

Tilaisuuteen mahtuu rajallinen määrä osallistuja, joten varaathan paikkasi hyvissä ajoin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen valonkosketus@annavalo.fi. Kiitos!🌞

Lämpimästi tervetuloa rummuttamaan kanssamme! ❤️

Valonkosketus Hengen- ja Tiedon messuilla 2019

Valonkosketus valaiseen luokkahuoneen 36 Hengen- ja Tiedon messuilla, tervetuloa valoomme!

Sielunkuvia Luonnosteos omasta sielustasi. Sielusi maalaus kuvastaa sinun omaa sisintäsi, energiaasi ja valovoimaisuuttasi. Kesto noin 30min, hinta 40e. Maalaus: A3 paperi, akryyli.

Energiahoitoa Hoito on ihmiskehon läpi kulkevaa valoenergiaa, joka eheyttää kehoasi ja tasapainoittaa energioitasi. Kesto noin 15min, hinta 25e.

Intuitiivista tulkintaa Luemme energiakenttääsi ja annamme rohkeutta ja ymmärrystä elämäntilanteeseesi. Kesto noin 15min, hinta 25e.

Enkelikortti Voit nostaa Doreen Virtue:n enkelikorttipakasta intuitiivisesti ohjausta enkeleiltä. Sisältää tulkinnan kortista. Kesto noin 5min, hinta 5e.

(Hinnat sis. alv 24% tai alv 10%)

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan monipuolisiin hyvinvointipalveluihimme!

www.rajatieto.fi sivuilta:

Hengestä tietoa, tiedosta henkeä

Rajatiedon yhteistyö ry. on vuodesta 1983 lähtien järjestänyt vuosittain Hengen ja Tiedon messut, joissa esitellään maamme kattavin ja monipuolisin poikkileikkaus rajatiedon alueelta. Messut tarjoavat henkisiä opetuksia ja harjoituksia, astrologiaa, idän ja lännen elämänviisautta, luonnon salattuja voimia, terapioita ja täydentäviä terveydenhoitoja, joogaa ja meditaatiota, parapsykologiaa, ufotutkimusta, luomutuotteita, ekoyhteisöjä, jalo- ja korukiviä, runsaasti kirjallisuutta, äänitteitä, taidetta ja käsitöitä., jokavuotisia koskettavia tapaamisia unohtamatta. Esiintyjät, juontajat ja näytteilleasettajat edustavat usein alansa kärkeä. Messuvieraita on viime vuosina ollut noin 3000-4000 ja näytteilleasettajia yli 200.

Hengen- ja Tiedon messut 12. – 13.10.2019

Valonkosketus on näytteilleasettajana Hengen- ja Tiedon messuilla!

Tervetuloa tapaamaan meitä. Olemme 3.krs luokkahuoneessa 36.

Lauantaina 12.10 klo 10.00 – 18.30
Sunnuntaina 13.10 klo 10.00 – 17.00

Messupaikka: Helsingin Suomalainen Yhteiskoulu, Isonnevantie 8, 00320 Helsinki

Valolla, rakkaudella ja kohtaamisilla – Valonkosketus koskettaa!