16.6.2019 rumpupiiri kivikautisten kalliomaalausten äärellä!

Tervetuloa rummuttamaan yhdessä pyhän luonnon kanssa!

Luonnon kunniaksi olemme valinneet paikaksi Hvitträskin upean rantakallion, jota koristavat pyhät kivikautiset kalliomaalaukset.

Kokoonnumme sunnuntaina 16.6.2019 klo 17:45 – 18.00 osoitteessa Rauhalantie 50, Luoma (Kirkkonummi). Tien vieressä on tasaisella kallionlaella hyvin parkkitilaa autoille (vastapäiseen talon piha on yksityisaluetta, joten ethän pysäköi siihen). Jatkamme siitä n. klo 18:00 muutaman satametriä kävellen vaikeahkossa maastossa, joten kannattaa ottaa hyvät jalkineet.

Tilaisuus kestää noin 2,5h, ja sisältää 1h kestävän yhtäjaksoisen rummutussession. Alussa on ilmansuuntarukoukset, joilla osoitamme kunnioitusta pääilmansuunnille ja lopussa kiitoslaulu rumpujen ja helistimien säestyksellä. Aikaa on myös tuntemuksien läpikäyntiin. Päätteeksi on tarjolla lämmintä teetä ja pientä purtavaa. Omia eväitä voi ottaa mukaan.

Huomioi säävaraus! Jos sataa niin tilaisuus jää järjestämättä. Ilmoittelemme asiasta vielä 16.6. aamun aikana tässä tapahtumassa. Lähetetään ilmoille sellaiset energiat, että sää suosii meitä!

Osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta, tervetuloa rohkeasti mukaan. Jos sinulla on oma rumpu ja helistin, niin otathan ne mukaan (meillä on helistimiä lainaksi). Osallistua voit toki myös ilman rumpuakin ja tulla vastaanottamaan parantavaa rumpuäänihoitoa. Otathan oman istuinalustan mukaasi ja lämmintä vaatetta päälle.

Osallistumismaksu on 10 € (sis. alv 24 %). Pienituloisilla 5 € (sis. alv 24%). Maksetaan tilaisuuden alussa käteisellä.

Kuvassa Anni ja Anna lähettävät teille iloiset tervetulotoivotukset upealta Hvitträskin rantakalliolta!

Ilmoitathan tulostasi valonkosketus@annavalo.fi, niin osaamme sinua odottaa.

Lämpimästi tervetuloa!