Reikihoito, Elämänkosketushoito ja Valohealing

Tarjolla olevat energiahoidot ovat kokonaisvaltaisia ja eheyttäviä. Valoenergia kulkee ihmiskehon läpi eheyttäen ja voimistaen. Yhdistyminen tapahtuu korkeimpaan mahdolliseen valoon ja se saa aikaan sellaiset voimat, jotka ovat juuri siinä hoitotilanteessa hoidettavalle juuri parhaat ja mahdolliset.

Valoenergia kulkeutuu hoidettavassa juuri sinne missä se voi hoidettavan sielunsuunnitelmaa kunnioittaen hoitaa ja eheyttää häntä niin fyysisesti kuin henkisestikin. Hoidettava läpikäy sellaiset muutoksen, jotka hänen olemukselleen juuri siinä hetkessä ovat parhaat ja mahdolliset.

Hoito auttaa hoidettavaa vapautumaan asioista jotka ovat estämässä häntä. Vapautuminen tapahtuu sen valmiuden mukaan missä tilassa ihminen kulloinkin on.

Valo joka kulkee ihmisen läpi on niin suuri ja viisas että se tekee tehtävänsä ainoastaan ja vain puhtaimmalla mahdollisella Valolla joka on Rakkaudesta lähtöisin.

Energiakoulutukseni:

  • Reiki I, 2014
  • Reiki II, 2015
  • Elämänkosketus energiahoitokoulutus, 2018
  • Valohealing, ohjauskokonaisuus 2019

Tervetuloa eheyttävään ja vapauttavaan energiahoitoon!

 

Täydenkuun rumpupiirit 

Järjestän shamanistiseen tapaan rumpupiirejä Täydenkuun -päivinä. Lähdemme muutamalle shamaanimatkalle vahvojen rummutuksien saattelemana ja kohtaamme matkalla oman sielumme ja mahdollisesti myös menneitä elämiä sekä voimaeläimiä. Ohjelma koostuu osallistujien mukaan.

Tulevat syyskauden rummutuspäivät ja aiheet:

💫ma 3.8. Elementti ja ilmansuunta: maa ja itä
💫ke 2.9.   Elementti ja ilmansuunta: tuli ja etelä
💫to 1.10.  Elementti ja ilmansuunta: ilma ja pohjoinen
💫la 31.10. Elementti ja ilmansuunta: vesi ja länsi
💫ma 30.11. Äitimaa: alinen
💫ke 30.12. Valomaailma: ylinen

Klo 18 - 20.15

Hinta 30e sisältää tarjoilun. Ilmoittaudu mukaan valonkosketus@annavalo.fi tai Ota yhteyttä lomakkeella.

Shamanistiset äänihoidot

Annan myös hoitavaa rumpurentoutusta, jossa hoidettava rentoutuu rummun ääntä ja äänimaljaa kuunnellen. Autan myös asiakasta pääsemään rumpumatkalle, hänen niin halutessaan.

Ensimmäinen rummun ääni jonka kuulimme on kohdussa äitimme sydämen lyönnit. Tämän vuoksi rummutus resonoi kehossamme niin voimakkaasti.

Rummun ääni maadoittaa ja vahvistaa kehoyhteyttä sekä vaikuttaa kehossa vielä 72h rummutuksen jälkeenkin.

Tervetuloa puhdistavaan ja vahvistavaan rumpurentoutukseen!

 

Henkilökohtainen istunto

Tarjoan henkilökohtaisia tulkintoja ja henkistä valmennusta.

Henkilökohtainen valmennus ja tulkinta auttaa rohkaisemaan ja opastamaan vaikeassakin elämäntilanteessa. Asiakas saa syvää tietoa, joka auttaa ja tukee hänen sielunsuunnitelman mukaista kehitysmatkaa.

Istunnossa luen asiakkaan energiakenttää sekä kanavoin tietoa maailmankaikeudesta. Keskityn valmennuksessa asiakkaalle tärkeisiin ajankohtaisiin asioihin ja valaisen hänen tietään.

Istunnossa käydään myös läpi asiakkaan vanhoja ajatusmalleja ja mahdollisia esteitä. Kaikki tämä tieto löytyy siis tulkintaan tulijan sisältä ja universumista, ja tämä tieto sanoitetaan. Näin asiakas itse saa ymmärrystä ja oivaltaa syvästi sielun tasolla.

Läsnä on voimakas rakkauden ja valon voima, joka saa aikaan suurta rauhaa ja ymmärrystä.

Tervetuloa antamaan itselle rohkeutta muutokseen ja kasvuprosessiin!

 

Ateljee

Sielunkuvan maalaus

Sielunkuvan maalaus on henkilökohtainen teos, joka tehdään tilaustyönä. Sielun maalaus kuvastaa asiakkaan omaa sisintä, sen kauneutta ja valovoimaisuutta.

Teosta tehdessä keskitytään sielun säteilevään energiaan, joka muuttuu kankaalla kuvioiksi ja muodoiksi.

Valoisat värit leikkivät maalauksessa sulassa ja täyteläisessä harmoniassa.

Uniikissa teoksessa on osa sielun menneisyyttä, tätä hetkeä ja lähitulevaisuutta. Maalatessa tapahtuu pieni suuri luomisen ihme, joka koskettaa syvästi niin asiakasta kuin mahdollista sielunkuvan tilaajaa ja toki myös itse taiteilijaa.

Minulla on vahva usko, että kuva tulee asiakkaalle juuri oikeaan aikaa, ja se auttaa häntä kulkemaan valonpolkua eteenpäin sielunsuunnitelman mukaisesti. Sielukuva ikuistetaan valomaailman opastuksella ja maailmankaikkeuden energialla ainutlaatuiseksi taideteokseksi.

Tervetuloa sielusi kuvan maalaukseen!

Kuvataidetta

ValonKosketuksen tilasta löytyy myös minun ateljee, jossa maalaan kuvataidetta ja pidän näyttelyitä.

Seuraava taidenäyttely on syksyllä 2020 ja avajaispäivän ilmoitan myöhemmin.

Ohikulkijat voivat tulla katsomaan teoksiani ja työskentelyäni kuvataiteen parissa.

 

 

 

Valopiiri, uusi valopiiri aloittaa syksyllä 2020

Kokoonnumme harjoittamaan henkistä kasvua ja vahvistamaan yhteyttä maailmankaikkeuden energiaan. Istunnoissa voit tulla harjoittelemaan psyykkisiä ja mediaalisia lahjoja turvallisesti.  Uusi valopiiri aloittaa syksyllä 2020. Jos koet kutsun, niin voit jättää minulle vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse valonkosketus@annavalo.fi tai Ota yhteyttä -lomakkeella.

 

 

Lämpimästi tervetuloa tilaisuuksiin, hoitoihin ja tulkintoihin!