Palvelut

Energiahoito

Reikihoito ja Valohealing

Reikihoito ja Valohealing on kokonaisvaltainen energiahoito, joka on ihmiskehon läpi kulkeva valoenergia. Yhdistyminen tapahtuu korkeimpaan mahdolliseen valoon ja se saa aikaan sellaiset voimat, jotka ovat juuri siinä hoitotilanteessa parhaat mahdolliset.

Valoenergia kulkeutuu hoidettavassa juuri sinne missä se voi hoidettavan sielunsuunnitelmaa kunnioittaen hoitaa ja eheyttää häntä niin fyysisesti kuin henkisestikin. Hoidettava läpikäy juuri sellaiset muutoksen, jotka hänen olemukselleen juuri siinä valohealing -hetkessä ovat hyväksi.

Valoenergia ei vahingoita ihmistä tai ympäristöä koska se ei ole erillinen elämänenergiasta. Hoito eheyttää kaiken sellaisen joka on mahdollista eheyttää.

Reikihoito ja Valohealing -voiman toimiessaan se auttaa hoidettavaa vapautumaan asioista jotka ovat estämässä häntä. Vapautuminen tapahtuu sen valmiuden mukaan missä tilassa ihminen kulloinkin on. Valo joka kulkee ihmisen läpi on niin suuri ja viisas että se tekee tehtävänsä ainoastaan ja vain puhtaimmalla mahdollisella Valolla joka on Rakkaudesta lähtöisin.

Tervetuloa eheyttävään ja parantavaan energiahoitoon!

Koulutukset:

  • Reiki I, 2014
  • Reiki II, 2015
  • Elämänkosketus energiahoitokoulutus, 2018
  • Valon välineenä toimiminen, ohjauskokonaisuus 2019

 

Ateljee

Kuvataidetta

ValonKosketuksen tilasta löytyy myös Anna Seppäsen ateljee. Ohikulkijat voivat tulla katsomaan hänen työskentelyä kuvataiteen parissa vaikkapa näyteikkunan läpi.

 

Sielunkuvamaalaus

Sielunkuvamaalaus on henkilökohtainen teos, joka tehdään tilaustyönä. Sielusi maalaus kuvastaa sinun omaa sisintäsi ja valovoimaisuuttasi. Teosta tehdessä keskitytään sinun säteilevään energiaasi, joka muuttuu kankaalla väreiksi ja muodoiksi.

Uniikissa teoksessa on osa sielusi menneisyyttä, tätä hetkeä ja lähitulevaisuutta.  Maalatessa tapahtuu pieni luomisen ihme, joka koskettaa valtavasti .

Uskomme, että kuva tulee asiakkaalle juuri oikeaan aikaa, ja se autaa häntä kulkemaan polkua eteenpäin sielunsuunnitelman mukaisesti.

Sielunkuvaa maalatessa mukaan tulee kanavoitu tulkinta, joka on mahdollista äänittää. Sielunkuva voidaan tehdä myös etänä, ja tällöin mukaan kirjoitetun tulkinnan. Näin saat taltioitua sielustasi arvokkaan osan.

Tervetuloa sielusi kuvan maalaukseen!

Äänihoito

Rumpurentoutus

Järjestämme Uudenkuun aikoihin rumpurentoutusta, jossa asiakkaat rentoutuvat rummun ääntä ja äänimaljaa kuunnellen.

Ensimmäinen rummutus jonka kuulimme on kohdussa äitimme sydämen lyönnit. Tämän vuoksi rummutus resonoi kehossamme niin voimakkaasti.

Rummun ääni maadoittaa ja vahvistaa kehoyhteyttä sekä hoitaa ja parantaa vielä 72h rummutuksen jälkeenkin.

Tervetuloa parantavalle rentoutusmatkalle!

 

Rumpupiiri

Järjestämme Shamanistiseen tapaan rumpupiirejä Täydenkuun aikoihin.

Lähdemme muutamalle shamaanimatkalle vahvojen rummutuksien saattelemana ja kohtaamme matkalla oman sielumme ja mahdollisesti myös menneitä elämiä sekä voimaeläimiä.

Rituaaleihin kuuluu mm. tervehdykset ilmansuuntiin, savulla puhdistautuminen, yhteislaulu.

Tervetuloa voimaantumaan yhteisöllisessä tapahtumassa!

 

Istunnot

Henkilökohtainen tulkinta

Tarjoamme henkilökohtaisia istuntoja.

Intuitiivisessa tulkinnassa luemme asiakkaan energiakenttää ja keskitymme hänelle tärkeisiin ajankohtaisiin asioihin. Istunnossa käydään myös läpi asiakkaan vanhoja ajatusmalleja ja mahdollisia esteitä.

Tulkinta auttaa rohkaisemaan ja opastamaan vaikeassakin elämäntilanteessa.  Asiakas saa syvää tietoa, joka auttaa ja tukee hänen sielunsuunnitelman mukaista kehitysmatkaa.

Kaikki tämä tieto löytyy siis asiakkaan sisältä, joka tulkinnassa sanoitetaan. Läsnä on voimakas rakkauden ja valon voima, joka saa aikaan suurta rauhaa ja ymmärrystä.

Tervetuloa antamaan itselle rohkeutta muutokseen ja kasvuprosessiin!

 

Piiritoiminta

Kokoonnumme harjoittamaan henkistä kasvua ja vahvistamaan yhteyttä henkimaailmaan. Istunnoissa voimme harjoittaa psyykkisiä ja mediaalisia lahjojamme turvallisesti. Tällä hetkellä kokoontuu joka tiistai-ilta Transsi -piiri ja kerran kuukaudessa sunnuntai-iltaisin Henkinen -piiri.  Piiritoiminnasta kiinnostunut voi jättää meille vapaamuotoisen hakemuksen.

 

Meediotilaisuudet

Järjestämme meediotilaisuuksia kutsuvieraille.