Meediotilaisuus Pyhäinpäivänä 2.11.2019

Valonkosketus järjestää Pyhäinpäivänä meediotilaisuuden, ja esiintyvä meedio on valovoimainen Tanja Tissari. Hän sai suurta suosiota tänä vuonna Hengen ja Tiedon Messuilla, jossa hän oli näytteilleasettajana.

Meediotilaisuudessa Tanja välittää viestejä edesmenneiltä sukulaisilta, ystäviltä, työtovereilta, naapureilta ja lemmikkieläimiltä. Näin henkimaailma todistaa, että kuoleman jälkeen sielun elämä jatkuu toisessa ulottuvuudessa.

Tilaisuuden lopussa annetaan yhteisesti koko yleisölle hoitavaa parannusta. Hoitohetken pitää Valonkosketuksen tekijä Anna Seppänen.

Rakkauden täyteisessä tilaisuudessa riittää iloista naurua, syviä tunteita ja koskettavia kohtaamisia.

Tilaisuus on hyvin suosittu, joten varaathan paikkasi hyvissä ajoin etukäteen.
Ilmoittautumiset puh. 040 704 3326 tai lomakkeella http://www.ajatonhetki.fi/location-contacts/

Liput ovelta ja osallistumismaksu on 20,00 euroa. Maksu käteisellä tai kortilla.

Ohjeita osallistujille: Laitathan kännykän tullessasi lentotilaan. Olethan ajoissa paikalla. Tulethan avoimin mielin. Olethan valmis vastaanottamaan rakkaudellisen viestin, jos se sinun kohdallesi osuu. Vastaathan kuuluvalla äänellä meedion esittämiin tunnisteisiin kyllä / ehkä / ei -sanoilla. Sanallinen vuorovaikutus vahvistaa yhteyttä henkimaailmaan, jossa kaikkien kolmen; henkimaailman, viestin vastaanottajan ja meedion yhteistyötä on tärkeää.

Aika 2.11.2019 klo 16 – 18

Paikka Rekipellontie 2, 00940 Helsinki

Sydämellisesti tervetuloa!