Mediaalisuus

Intuitiivinen tulkinta

Tarjoan henkilökohtaisija istuntoja. Istunnossa luen asiakkaan energiakenttää sekä kanavoin tietoa. Keskityn asiakkaalle tärkeisiin asioihin ja istunnoissa käydään myös läpi asiakkaan vanhoja ajatusmalleja sekä mahdollisia esteitä. Kaikki tämä tieto löytyy siis tulkintaan tulijan sisältä ja sanoitan tämä tiedon. Näin asiakas saa kaipaamaansa ymmärrystä ja kasvattavia oivalluksia.

 

Kortti -iltama

Iltamat jatkuvat myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Tilaisuus pidetään pienenä ja jokainen saa esittää vuorotellen kysymyksiä. Iltaman aikana ehdimme käymään jokaisen kanssa 3-4 kysymystä läpi. Vastaukset korttiluentana Tarot- ja Sielun -korteilla. Otathan yhteyttä, jos kiinnostusta. Kesto 1h. Aika klo 17:00 – 18:30.  Hinta 20e. Ilmoittautuminen yhteydenottolomakkeella.

Meditaatio ja kanavointi-iltama

Iltamat jatkuvat myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Kokoonnumme kerran kuukaudessa sunnuntai-iltaisin meditoimaan, energisoitumaan ja voimistamaan värähtelytasoamme. Halutessa jokainen saa myös kanavoida tietoa korkeimmalta minältään ja maailmankaikkeuden valo-olennoilta.

Kesto 2h. Aika klo 17:00 – 19:00. Osallistumismaksu 20e (sis. alv 24% ja teetarjoilun). Vaatii ennakkoilmoittautumisen yhteydenottolomakkeella.

Hinnat

Intuitiivinen tulkinta
Henkilökohtainen istunto 60min 80€
(sis.alv 24%)
Kortti -iltama Ryhmäistunto 1h 30min (pienryhmä) 20€
(sis.alv 24%)
Meditaatio -iltama Ryhmäistunto 2h (pienryhmä) 20€
(sis.alv 24%)

Tervetuloa antamaan itselle rohkeutta muutokseen ja kasvuprosessiin!